Als we ergens goed in zijn, dan is het wel in inspecties. Door onze jarenlange ervaring in het vastgoed, weten we alles van de bouwkundige staat van uw pand. Zo kunnen we bijvoorbeeld een inspectie uitvoeren naar de onderhoudsstatus van uw vastgoed.

Ook als u geen meerjarenonderhoudsplanning nodig heeft kunnen wij een inspectie voor u uitvoeren. Dat kan op ieder gewenst moment. Er zijn verschillende argumenten waarom u zou overgaan tot een dergelijke inspectie, maar het komt uiteindelijk allemaal neer op de status van het onderhoud. Zo’n conditiemeting nemen we graag uit handen. Uiteraard voeren we de inspectie geheel volgens de NEN 2767 uit. U bent met de resultaten ervan volledig op de hoogte van de onderhoudsstaat, bovendien heeft u helder in kaart welke zaken er in de (nabije) toekomst aangepakt moeten worden om achterstallig onderhoud te voorkomen.

Maar als u nou wél een meerjarenonderhoudsplanning nodig heeft, is het misschien goed om te weten dat we regelmatig inspecties uitvoeren ten behoeve van het opstellen ervan. Het gaat hierbij om een opname van het gebouw en een gedetailleerde planning op jaarbasis van de uitgaven die gedaan moeten worden om de staat van onderhoud van het gebouw te waarborgen.

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft, een toelichting geven we graag.